Bölümümden Mezun Olduktan Sonra Neler Yapabilirim?

Farklı bölüm mezunlarının genel olarak çalışabileceği alanlar konusunda Tennessee Üniversitesi’nin uluslararası bir çalışma olan “What Can I Do With This Major” içeriğine linkten ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki başlıklara tıklayarak ulaşacağınız ayrıntılı bilgiler linkteki çalışmadan yola çıkılarak ve Kariyer Gelişim Merkezi tarafından üniversitemize uyarlanarak; kariyer, iş ve yükseköğretim seçenekleri hakkında sizlere fikir vermek amacıyla, yakın zamanlı iş duyurularına ve mezunlarımızın verilerine dayanarak hazırlanmıştır.

Bu bilgiler belirli bir sektörü, alanı, kurumu, şirketi veya akademik kurumu tavsiye niteliğinde değildir. Olası iş fırsatları, sektörler, iş alanları, kurumlar, şirketler ve akademik kurumlar burada yazılanlarla sınırlı değildir.

FAKÜLTELER

Hemşirelik Fakültesi

Hemşirelik

Tıp

Daha fazla bilgi ve destek için her zaman kariyer danışmanlarıyla görüşebilirsiniz. Randevu almak için tıklayınız.