Kariyer Danışmanıyla Görüşme

Kariyer Gelişim Merkezi siz doktora öğrencilerimizin kişisel, profesyonel ve kariyer gelişimini desteklemeyi amaçlamaktadır. Sunulan servisler sizlerin yoğun araştırma programı göz önüne alınarak planlanmıştır.

Kariyerine akademik yönde devam etmeyi düşünen veya alanında uzmanlaşma amacıyla akademik gelişimine devam etmek isteyen siz öğrencilerimiz, süreci planlama konusunda destek almak için aşağıdaki hizmetler kapsamında Kariyer Gelişim Merkezi’ne gelebilir, KUcareerlink sistemi üzerinden görüşme talep edebilirsiniz.

• Danışmanla Görüşme
  • Öz Değerlendirme
  • Yüz Yüze Görüşme
  • Genel Kariyer Danışmanlığı
  • Özgeçmiş, Kapak Yazısı & Niyet Mektubu Gözden Geçirme
  • Mülakata Hazırlık

Güncel yönelimlerden haberdar olmak, iş yaşamına ilişkin becerilerinizi daha da geliştirmek, profesyonel gelişim konularıyla ilgili birinci ağızdan bilgi almak için aşağıdaki seminerlere katılımınızı öneririz. Bu etkinlik ve seminerler tüm öğrencilerimizin (lisans, yüksek lisans, doktora) katılımlarına açıktır. Spesifik bir grubu ilgilendiren etkinlik ve seminerlerin duyurularında, bu durum belirtilmektedir.

• “Careers in …” Etkinlikleri

Kurum tanıtım toplantıları, saha ziyaretleri, kampüste işe alım, mezun panellerini içeren sektörel / alan bazında gruplanmış etkinliklerdir.

• Career Readiness – Kariyere Hazırlık Seminerleri

Öğrenim hayatından kurumsal yaşama geçerken öğrencilerin ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirmek amacıyla düzenlenir.

• Advance in Your Profession – Profesyonel Gelişim Seminerleri

İş hayatı ve mesleki alanlar ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek konularda öğrencilerin bilgilendirilmesini hedefleyen seminerlerdir.

• «Katılım Belgeli» Seminerler

Belli bir konu üzerinde, konunun uzmanı tarafından verilen, serinin tümüne katılan öğrencilere, sonunda katılım belgesi verilen seminer serisidir.

Zaman zaman sadece doktora programlarına yönelik etkinlikler, seminerler ve saha ziyaretleri gerçekleştirmekteyiz ve sizleri e-mail, web sitemiz ve/veya posterler aracılığıyla bilgilendirmekteyiz.

Tüm etkinlikleri bu mecralardan takip edebilir, kayıt yaptırarak katılabilirsiniz.

Etkinlik takvimine erişmek için tıklayınız.