Başlangıç

October 27, 2021 - 1:00 pm

Bitiş

October 27, 2021 - 2:00 pm

İngiltere’deki 2022 Ocak ve Eylül aylarında başlayacak olan Yüksek Lisans programları hakkında bilgilendirici bir sunum yapılacaktır; sunum ardından ilgili öğrencilerin sorularına birebir yanıt verilecektir.

Sunum sırasında deginilecek olan konular şunlardır: Universitelerde sunulan Master program örnekleri, zamanlamaları; bu programların kabul koşulları, İngiliz Üniversitelerin Türk öğrencilerden başvurular esnasında bekledikleri, başvuru zamanlamalarına dair bilgiler ve İngiliz Universiteler’de sunulan sosyal yaşam ve konaklama imkanları.

Halen egitim görmekte olan öğrencilerin ve mezunların izlenimlerine sunum esnasında yer verilecektir, Koç Üniversitesi mezunlarının seçtiği King’s College London, Durham, Queen Mary University of London, University of Bath, University of Sussex, University of Nottingham, SOAS, University of Southampton, University of Edinburgh… gibi pek cok prestijli üniversitede sunulan Yönetim, Finans,  Hukuk, Ekonomi, Psikoloji, Mühendislik Yönetimi, Enerji gibi alanlardaki populer program başlıklarına değinilecektir.

Bu konulara ek olarak başvuru süreçleri ve Türk öğrencilerin başvurabilecekleri burslar konularında da bilgiler yer alacaktır. Katılım ve sorularınız için lütfen sunumu düzenleyecek danışman ile iletişime geçiniz: pelin.akcay@britishside.com

Meeting ID: 845 4219 4799

Passcode: 998676